PRAVILA KORIŠTENJA I PRIVATNOST

Ovu internetska stranica služi za promociju i komunikaciju s korisnicima tvrtke Warum nicht?, obrt za poduku, vl. Renata Stjepanović, OIB: 99200365306. Kontakt osoba za više informacija o zaštiti osobnih podataka na ovoj stranica je vlasnica obrta na e-mail info@warumnicht.hr.

U interesu je tvrtke da Vaše podatke zaštiti te se obavezuje da neće distribuirati nikakve podatke bez Vaše pismene privole.

Podatke o korisniku Warum nicht? prikuplja jedino u svrhu poslovne suradnje i to na sljedeće načine:

1. Izravno od strane samih korisnika na način da ih korisnici sami dostave vlasnici obrta kao voditeljici obrade u određenom opsegu podataka koji je bitan za pružanje odgovarajućih usluga. U svrhu pružanja odgovarajućih usluga korisnik može uz suglasnost dostaviti sljedeće podatke koji su potrebni za zasnivanje poslovne suradnje:

a) ime i prezime;

b) adresa;

c) osobni identifikacijski broj (OIB)

d) datum rođenja;

e) spol;

f) kontakt broj telefona i/ili mobitela;

g) kontakt podatke elektroničke pošte (e-mail adresa);

h) podaci o bankovnom računu i broju kartice za potrebe reguliranja obveze plaćanja.

2. Iz javno dostupnih izvora (primjerice, podaci dostupni uvidom u telefonski imenik, na internetskim stranicama samog korisnika i drugih javno dostupnih servisa).

3. Automatski posjetom našim mrežnim (web) stranicama pri čemu se radi o podacima koji su pridruženi mrežnim identifikatorima (adrese internetskih protokola te identifikatori kolačića, kao što su Google Analytics za praćenje interakcije korisnika i/ili kupaca).

ŠTO SU KOLAČIĆI I KAKO FUNKCIONIRAJU?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web mjestu. Pomoću kolačića internetska stranica pamti Vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugo) tijekom duljeg razdoblja pa ih nije potrebno ponovo unositi pri svakom povratku na tu internetsku stranicu.

Kolačiće možete kontrolirati ili izbrisati po želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu internet stranici morati ručno prilagođavati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Ova stranica koristi kolačiće Google Analytics kojima se prati posjećenost stranice.

PRAVA KORISNIKA

Warum nicht? se kao voditelj obrade obvezuje na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika, može biti i u obliku elektroničke pošte, omogućiti pristup osobnim podacima koje obrađuje o njima, informirati ih o svrsi obrade osobnih podataka u koju se obrađuju, o vrsti osobnih podataka koji se obrađuju, o predviđenom vremenskom razdoblju obrade ili o kriterijima koji se koriste za utvrđivanje tog razdoblja.  Sve promjene u točnosti podataka o korisnicima bit će aktualizirane odmah po primanju obavijesti. Korisnik može pismeno također tražiti brisanje svih njegovih podataka što je Warum nicht? dužan učiniti.

Na sve legitimne zahtjeve trudimo se odgovoriti unutar 30 dana od dana zaprimanja zahtjeva.

Warum nicht? se na internetskoj stranici trudi navoditi točne i aktualne informacije. Unatoč tome, ne nudi jamstvo, izričito ili podrazumijevano, za apsolutnu točnost svih informacija. Warum nicht? ne preuzima odgovornost za greške ili nedovoljan broj informacija na mrežnoj stranici, ni u kojem slučaju ne odgovara za bilo kakav gubitak i štetu, uključujući probleme s Vašim osobnim računalom, gubitak podataka, dobiti, poslovne mogućnosti ili prekid poslovanja. Ne odgovara za neizravnu, posebnu, slučajnu ili bilo kakvu posljedičnu štetu koja proizlazi iz Vaše uporabe informacija s ove internetske stranice ili sa stranica koje nađete poveznicama objavljenim na mrežnoj stranici warumnicht.hr. Također ne odgovara za nemogućnost korištenja internetske stranice i poveznica objavljenih na njoj. Warum nicht? pridržava pravo mijenjati ili brisati informacije na mrežnoj stranici u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Ova izjava ne ograničava odgovornost tvrtke Warum nicht? u slučaju nepoštivanja zakonskih propisa Republike Hrvatske..